Wednesday, March 2, 2011

Bila Amirul jadi Girl..;)

sape amirul..hehehe....sebenarnya amirul tu anak sepupu saya.....pernah saya cerita sal dia dalam entry2 yang lepas.....sekarang umur dia dah 4 tahun..dah masuk sekolah...;)..sebenarnya, time amirul ni kecik2 dulu kami, makcik2 dia suka pakaikan dia tudung..hehe..sebab dia sangat lah comel..dah macam girl lak bila dia pakai tudung....kesian budak kecik tu jadi mangsa kami...sape suruh comel sangat..hehe..lagipun xde baby girl time tu, jadi dialah yang jadi mangsa....tapi dia ok je..suka je bila kami buat dia macam tu.....ok, layan gambar amirul yang macam baby girl ni..;)



ada kawan saya cakap x elok buat camni..nanti bila daktu dah besar dia akan jadi lembut...takut gak saya bila kawan saya cakap camtu..tapi alhamdulillah la amirul ni x la jadi lelaki 'lembut'..makin nakal dan ganas ada la..lagi2 dah bersekolah ni..dah ramai kawan..makin sombong la dia ni...xde dah nak main ngan makcik2 dia....asyik gi main je...tak boleh duk diam...;)

p/s : dak mirul, ateh letak gambar ni lam blog ateh...nanti amirul dah besar leh la tngok gmbar amirul kat sini..;)

4 comments:

dean said...

hahahahaa...awwww

wAwANiNi said...

xpelah ewww pn..comel pe..hehehe

Eel said...

teringat zaman kecomelan saya dlu (perasan jap)~~

thanks for the vlog support! =D

PReDicToR said...

amirul ke? sekali pndang btul2 cam baby girl