Wednesday, March 23, 2011

HARI INI!!!

pe yang penting sgt tentang hari ini cik wani oi..huhu

ok, hari ni bukan hari jadi sape2 special dihati saya..tapi saya suka hari ini..hehe

ada apa???hari ini kami akan berlepas ke sarawak..yeay..dah lama tunggu harini..muncul jgak akhirnya..;)

tepat kul 9pagi kami akan bertolak dari Parit Raja, Batu Pahat ke LCCT Subang…kami nak terbang ke Sarawak untuk 5 hari..ponteng klas 3hari..hehehe walaupun ada program yang kena dijalankan tapi jalan2 tetap ada..WAJIB!!!hahaha

nama program ni adalah EXPLORASI BUMI KENYALANG..kami create sendiri program ni under subjek Geographic Information System (GIS)..susah kot subjek ni..x berapa nak faham..lagipun lecture nye dari Indonesia..huhu tujuan asalnya nak buat kerja lapangan iaitu kena survey kawasan perumahan kat sana dengan amik kira harga, keluasan rumah, jumlah bilik, koordinat(guna google earth) dan lain2..hehehe

logo program kami..kacak sik??^^

sebenarnya dah buat kat sekitar Parit Raja, tapi nak bandingkan dengan perumahan katSarawak pula, so kami ke sana..hihi

doakan kami selamat sampai dan selamat pulang dari jalan-jalan makan angin program yang kami jalankan ni ye…;)

ada sape2 nak kirim pe2 tak??

Kirim SALAM boleh lah..hihi

p/s : excited sungguh..sampai nak tulis kat blog kan..^^

4 comments:

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. izinkan saya follow blog awak ek.. oleh itu, mai la singgah ke blog saya.. kalau suka follow ya.. thanks

.sally said...

wah!! t jgn lpe singgah sarikei erk. =)

NasZ said...

wah...syoknya..hehe...

blackrosehunter said...

wah..bestnya...agakla GIS tu susah gk la..klu lec indon leh la ag nk phm kn..klu kne pak arab cm aku blaja..ad phm?hahaha..


Blackrose's latest entry: Macam-macam: telur pun ada yang tiruan..