Monday, February 21, 2011

Hari YAng Busy

ha??bz sangat ke??hahahaha
sebenarnya x pun....disebabkan ad masalah hari yang tenang bertukar jadi bz...
dalam2 bz pn sempat blogwalking...hehehehe

blog ni wat masalh harini jadi x de apa yang bleh diupdate...
minggu ni pun mungkin bz untuk update blog...campur dengan internet yang lembab...
bnyak kali kena loading tuk dapat tngok full blog org ..huh..sgt la x suke..
insyallah akan rajin jlan2 kat blog org tuk tggal jejak or komen..;)

k lah...selamat malam tuk kawan2 blogger...
dah kena tido sebab esok ad test jadi pagi esok bngun awl2 tuk study..
(ha,kantoi study last2 minit...bgus x study last2 minit ni??bgus kan??hehehe)
*jgn ikut amalan ini k* ;)

saje letak gambar bear ni..sgt suka teddy bear..comel kan....ada sapa2 sudi hadiahkan tuk saya??;P
hehehe...gurau je
kata2 kat gambar ni khas untuk semua kawan2 blogger ye...;)

3 comments:

dean said...

bgus ajew study last minute nih..2pon klo otak cpt pickup..haha

NyetNyet said...

saya nak folo awak. but skrg ta bole. hehe sbb uitm block. nty oke.

wAwANiNi said...

dean: bgus kan...smpaikn td xleh jwb...hahaha

nyetnyet: xpe...;)